Wie zijn we?

Maak kennis met MatrixMind

Wie zijn we?

Maak kennis met MatrixMind

MatrixMind, verlengt het vertrouwen van de eigen omgeving naar de cloud.

MatrixMind verlengt het vertrouwen van de eigen omgeving naar de cloud, waarbij de klant op elk moment bepaalt wat de ideale balans is tussen beiden. Wij leveren public cloud projecten en beheerdiensten gebaseerd op de volgende filosofie: public cloud-tenzij, open-source-tenzij, automation-tenzij, en cloud-agnostisch.

 

Hybride IAAS architecturen

De focus ligt op hybride IAAS architecturen waarbij de MatrixMind gateway vanuit Equinix datacenters een gezonde balans creëert tussen on-premise infrastructuur en de cloud. De gateway ontsluit daarbij honderden (public) cloud providers en vormt de centrale schakel in een hybride IAAS laag over eigen locatie, colocatie (Equinix) en de public cloud. Security en schaalbaarheid zijn cruciaal in het concept, portabiliteit tussen cloudproviders is verzekerd en exit scenario’s staan vooraf vast. De gateway ontsluit niet alleen de cloud maar is tevens een hyperconverged appliance waarmee storage en compute in een (vaak inactief) tweede datacenter kunnen worden vervangen.

Klanten

MatrixMind bedient onder meer Buma Stemra, Asics, GVB, ATPI, Teleena, Priva, Park Mobile en gemeenten zoals Molenwaard, Hollands Kroon, Leiden, Zoeterwoude, Oegstgeest en Leiderdorp. MatrixMind is in 2015 opgericht door Almir Iriskic en een zusterbedrijf van Bauhaus Artitech dat zich richt op complexe IT-transformaties. Gezamenlijk hebben zij circa 80 mensen in dienst, waaronder 10 ex-CIO’s.

Case study
Asics

Bekijk onze video tutorials

Eén cloud is
geen cloud

Case study
Asics


bekijk onze video tutorials

Eén cloud is
geen cloud