MatrixMind levert beheerde Kubernetes omgeving aan RiskCo

MatrixMind levert een beheerde containeromgeving op basis van Kubernetes aan InAdmin RiskCo, een van de leidende uitvoerders voor pensioen-administratie in Nederland. Het platform stelt RiskCo in staat om haar applicaties op een efficiënte en veilige manier te implementeren, beheren en schalen.

Een van de core applicaties van InAdmin RiskCo is ontwikkeld met behulp van Docker containers bestaande uit een web-interface, API-server en een MariaDB database ondersteund door, een eveneens container gebaseerde, Alfresco document managementoplossing. MatrixMind engineers helpen met de opzet van de meest optimale containerarchitectuur en een structuur om zo veel mogelijk Cloud Native te kunnen werken.

Beheerenmonitoring van een dergelijke omgeving vergt voortdurende optimalisatie en testing. MatrixMind implementeert hiervoor een op Rancher gebaseerde oplossing, waarmee zij deployment, management en monitoring van de Kubernetes omgeving voor de klant zal verzorgen. De Kubernetes omgeving wordt gedraaid op de reeds geleverde hybride multicloudoplossing.

Met behulp van MatrixMind heeft InAdmin RiskCo tevens de mogelijkheid om haar CI/CD + Register (Jenkins + Artifactory) te verbinden aan de Kubernetes omgeving om implementatie en deployment van softwarecomponenten te automatiseren en security testing voor containers onderdeel te maken van haar CI/CD-proces. 

Over InAdmin RiskCo

InAdmin RiskCo brengt spelers in de pensioensector samen via haar Advanced Open Administration platform. Meer dan 120 medewerkers beheren op dagelijkse basis de pensioenen van 26 bedrijfspensioenfondsen en particuliere pensioeninstellingen voor meer dan 300.000 deelnemers.

Over MatrixMind

MatrixMind is een specialist in hybride cloudoplossingen en helpt organisaties – in hun eigen tempo – de overstap naar de cloud te maken. Stap voor stap krijgen deze organisaties vertrouwen in de cloud, zoals zij ook vertrouwen in hun eigen omgeving hebben. Daarvoor heeft MatrixMind het Modern Virtual Datacenter ontwikkeld, dat wordt geleverd vanuit de Equinix datacenters in Amsterdam. Deze oplossing ontsluit – met een sterke focus op security, portabiliteit en schaalbaarheid – alle denkbare cloudproviders, waarbij lock-ins voor klanten worden voorkomen.  Ook is er de mogelijkheid de cloud weer te verlaten en zijn exit-scenario’s gegarandeerd.