Kostenoptimalisatie

Als u eenmaal in de cloud bent gestart, leert de ervaring dat steeds meer processen er naar toe zullen verhuizen.
Wie uitsluitend voor de cloud kiest uit oogpunt van besparingen kan bedrogen uitkomen. Wel is het van groot belang uw cloudconsumptie voortdurend te monitoren. Kostenoptimalisatie is daarom een onderdeel van onze managed services, met als doel uw cloud uitgaven zo laag mogelijk te houden. Ons streven is u op termijn naar de cloud te verhuizen met het oog op schaalbaarheid, stabiliteit en innovatievermogen, maar zonder daarbij uw IT kosten onnodig op te drijven.

Wanneer kunnen machines aan- en uit worden gezet, is het mogelijk resources voor stabiele workloads voor een langere periode in te kopen, is het beter workloads te verhuizen naar  een andere cloudprovider? Typische vragen die wij onszelf voortdurend-in uw belang-stellen.

Als u eenmaal in de cloud bent gestart leert de ervaring dat steeds meer processen er naar toe zullen verhuizen.
Wie uitsluitend voor de cloud kiest uit oogpunt van besparingen kan bedrogen uitkomen. Wel is het van groot belang uw cloudconsumptie voortdurend te monitoren. Kostenoptimalisatie is daarom een onderdeel van onze managed services met als doel uw clouduitgaven te verlagen. Ons doel is u op termijn naar de cloud te verhuizen met het oog op schaalbaarheid, stabiliteit en innovatievermogen, maar zonder daarbij uw IT kosten onnodig op te drijven. Wanneer kunnen machines aan- en uit worden gezet, is het mogelijk resources voor stabiele workloads voor een langere periode in te kopen, is het beter workloads te verhuizen naar  een andere cloudprovider?

Case study
GVB

bekijk onze video tutorials

Datacenter
migratie

Case study
GVB


bekijk onze video tutorials

Datacenter
Migratie