Over ons

Maak kennis met MatrixMind

MatrixMind, verlengt het vertrouwen van de eigen omgeving naar de cloud.

MatrixMind verlengt het vertrouwen van de eigen omgeving naar de cloud, waarbij de klant op elk moment bepaalt wat de ideale balans is tussen beiden. Wij leveren public cloud consultancy- en beheerdiensten gebaseerd op de volgende filosofie: public cloud-tenzij, open-source-tenzij, automation-tenzij en cloud-agnostisch.

 

Hybride IAAS architecturen

De focus ligt op hybride IAAS architecturen waarbij we met ons Modern Virtual DataCenter concept vanuit Equinix datacenters een gezonde balans creëeren tussen on-premises infrastructuur en de cloud. De gateway, het hart van onze oplossing, ontsluit daarbij honderden (public) cloud providers en vormt de centrale schakel in een hybride IAAS laag over eigen locatie, colocatie (Equinix) en de public cloud. Security en schaalbaarheid zijn cruciaal in het concept, portabiliteit tussen cloudproviders is verzekerd en exit scenario’s staan vooraf vast. De gateway ontsluit niet alleen de cloud maar is tevens een hyperconverged appliance waarmee storage en compute in een (vaak inactief) tweede datacenter kunnen worden vervangen.

Klanten

MatrixMind bedient onder meer Buma Stemra, Asics, VolkerWessels, GVB, ATPI, Teleena, Priva, RiskCo, ParkMobile en gemeenten zoals Molenwaard, Hollands Kroon, Leiden, Zoeterwoude, Oegstgeest en Leiderdorp. MatrixMind is in 2015 opgericht en is een zusterbedrijf van Bauhaus Artitech dat zich richt op complexe IT-transformaties. Gezamenlijk hebben zij 80 mensen in dienst, waaronder tien ex-CIO’s.

Case study
GVB

bekijk onze video tutorials

Interview
Retransitie

Case study
GVB


bekijk onze video tutorials

Interview
Retransitie