Vacature

Cloud Network Engineer

Heb jij een hands-on mentaliteit en draagt jouw drang de beste te willen zijn bij aan de verdere groei van MatrixMind?

Functie-omschrijving

Heb jij affiniteit met Enterprise netwerk en IT-security, en klinkt het begeleiden van klanten naar een ons unieke, robuuste en veilige hybride Cloud infrastructuurconcept je als muziek in je oren? Lees dan verder! In verband met de aanhoudende groei van MatrixMind, zijn wij op zoek naar Cloud Network Engineers die flexibel, communicatief en gedreven zijn en die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, maar ervoor zorgen dat de klus geklaard wordt. Allemaal zaken die wij doodgewoon vinden en die inhouden dat je alle ruimte krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast is teamwork voor ons cruciaal. Succes realiseer je alleen samen met je collega’s in ons multidisciplinaire team. Dit is een zelfsturend team van Cloud specialisten die samen met onze klanten de publieke Cloud op professionele wijze weet te ontsluiten en te integreren met de bestaande IT-omgeving.

In deze functie ben je bezig met het tegelijkertijd bedienen van een aantal van onze klanten. Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging. Naast de reguliere Cloud & netwerk- /securitywerkzaamheden houd je je bezig met het voorbereiden en operationeel opleveren van het hybride Cloudconcept dat wij aan onze groeiende klantenkring bieden.

Jouw profiel

Hieronder vind je een aantal zaken die wij belangrijk vinden voor deze positie:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt 0-5 jaar werkervaring;
  • Je weet hoe netwerken werken en kreten als BGP, OSPF, IGRP, DNS, VPN, VRF, QinQ, en DHCP ISC zijn voor jou meer dan bekende begrippen.
  • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen, installeren, migreren en beheren van systemen en netwerken;
  • Ervaring met Juniper en Palo Alto is een pré;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent creatief en leergierig.

Ons aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij MatrixMind, bieden wij jou het volgende:

Een zelfstandige functie waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes en waarin je kan doorgroeien naar de functie van Netwerk en Security Engineer en Consultant. Je komt te werken in een informele omgeving waarin je je razendsnel kunt ontwikkelen, en waarin je de mogelijkheid krijgt om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud op de voet te volgen en in de praktijk toe te passen. We bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.

Interesse?

Werken bij MatrixMind: interesse in deze functie?

Stuur je cv en motivatie naar onze recruiter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam (*)

E-mail (*)

Vacature (*)

Upload CV

Toelichting of motivatie